
Հայտարարություն
ՀԳՊԱ-ի հարգելի ուսանողներ, սիրով տեղեկացնում ենք, որ ապրիլի 13-ին, ժամը 14։00-ին Հայաստանի Եվրոպական համալսարանում ցուցադրվելու է իտալացի ռեժիսոր Պաոլո Ջենովեզեի «Դու երբևէ եղե՞լ ես լուսնի վրա» («Sei Mai Stata Sulla Luna») ֆիլմը, որը կազմակերպվել և իրկանացվում է ՀՀ-ում Իտալիայի Հանրապետության դեսպանատան հետ համատեղ… Read More
«Արվեստի և դիզայնի տեսություններ և պրակտիկա» կոնֆերանս
Միջազգային փորձի ներառման և հանրայնացման շրջանակներում ՀԳՊԱ-ի Հետազոտական կենտրոնի ղեկավար Գագիկ Ավետիսյանը մասնակցել է հասարակության զարգացման հիմնախնդիրների վերաբերյալ կազմակերպված ՌԴ «Արվեստի և դիզայնի տեսություններ և պրակտիկա. սոցիալ-մշակութային, տնտեսական և քաղաքական ենթատեքստեր» XXIV Յասինի (ապրիլյան) միջազգային գիտական կոնֆերանսի ասոցացված միջոցառմանը… Read More
Որակական տվյալների վերլուծություն. հավաքման ուղեցույց
Ապրիլի 12-ին ժամը 19:00-ին Ե-կենտրոնում (Չարենցի 31/4) հետազոտական գործունեություն ծավալող անձանց համար տեղի կունենա որակական վերլուծությանը նվիրված աշխատարան… Read More
Բաց ստուդիա «Ճարտարապետական շարետ»
Հայաստանի գեղարվեստի պետական ակադեմիայի հարգելի ուսանողներ, սույն թվականի ապրիլի 14-16-ը հրավիրում ենք ձեզ մասնակցելու «Կատապուլտ տաղավար»-ի ստեղծարար ոլորտների էքսպոյի շրջանակում կազմակերպվող Բաց ստուդիա «Ճարտարապետական շարետ» աշխատաժողովին։ Միջոցառումը տեղի է ունենալու Մաշտոցի 7ա հասցեում գտնվող ՀայԱրտ մշակութային կենտրոնում… Read More
Ֆրանսիական համալսարանի ուսանողները ՀԳՊԱ-ում
2023-ի ապրիլի 5-ին ֆրանկոֆոնիայի օրերի շրջանակներում Հայաստանում Ֆրանսիական համալսարանի ինֆորմատիկայի և կիրառական մաթեմատիկայի առաջին կուրսի ուսանողները այցելեցին Հայաստանի գեղարվեստի պետական ակադեմիա… Read More
ՀԳՊԱ-ի Հետազոտական կենտրոնը մասնակցել է «Doing Digital Forum 2023»-ին
ՀԳՊԱ-ի Հետազոտական կենտրոնը՝ թվային տեխնոլոգիաների վերաբերյալ միջազգային փորձի ուսումնասիրման շրջանակներում մասնակցել է «Doing Digital Forum 2023» միջազգային աշխատաժողովին։ Ֆորումի շրջանակներում Հայաստանում առաջին անգամ հյուրընկալվել էր թվային տրանսֆորմացիայի և ֆինթեքի միջազգային փորձագետ Քրիս Սքիները։ Բացի այդ, տեղացի և արտասահմանյան հեղինակավոր մասնագետների կողմից ներկայացվել են թվային...Read More